Welcome to SDP Umag!

Languages
Izberite jezik sučelja:

Croatian Italian

SDP Umag
· Rukovodstvo
· Bilten br: 1
· Bilten br: 2
· Bilten br: 3

Sadržaj
· Početak
· AutoTheme
· Downloads
· Stories Archive
· Surveys
· Top 10
· Topics
· Web Links
· Your Account

Traži

Login
Nadimak

Zaporka

Sigurnosni kod: Sigurnosni kod
Prepiši kod ovdje

Nemate računa/accounta? Možete ga ovdje otvoriti besplatno.

Stari članci
Subota, 07.03.
· Vesna Žmak kandidatkinja SDP-a za gradonačelnicu
Petak, 06.03.
· Osnovana udruga mladih Magus
Ponedjeljak, 02.03.
· KOMUNALNA GRADILIŠTA NA UMAŠTINI
Četvrtak, 26.02.
· SDP, HSU I NEZAVISNA LISTA »ZA UMAG/PER UMAGO« O PROBLEMIMA DOMA UMI
· UMAŠKA VIJECNICKA PITANJA
· PRIJEDLOG ZAKONA O GOLFU OMOGUCUJE DA UZ MALU NAKNADU INVESTITORI IZVLA
Utorak, 23.12.
· SDP SVIM SREDSTVIMA PROTIV ZAKONA O GOLFU
Nedjelja, 14.12.
· UMAŠKI SDP PREDSTAVIO KANDIDATE ZA PREDSJEDNIKA
Petak, 12.12.
· RASPRAVA O DRŽAVNOM PRORACUNU ZA 2009 GODINU
Četvrtak, 11.12.
· SABOR: ZASTUPNICI IZ ISTRE OŠTRO KRITIZIRALI ZAKONSKIM PRIJEDLOZIMA O POLJOPRIVR

Stari članci

SDP Umag: Forums

www.sdp-umag.org :: View topic - Prodane duše čuvaju tuđu guzicu ili sve za novac i vlast
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log inLog in 

Prodane duše čuvaju tuđu guzicu ili sve za novac i vlast
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    www.sdp-umag.org Forum Index -> Općenito
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Borac
Newbie
Newbie

PostPosted: Tue 11.11.2008 14:40    Post subject: Prodane duše čuvaju tuđu guzicu ili sve za novac i vlast Reply with quote

http://www.barkun.hr/index.php/2008111119779/ISTRA/Pula-Potpisan-koalicijski-sporazum-IDS-a-i-SDP-a.html

Svaki komentar je suvišan
Back to top
View user's profile Send private message
mirko
Man
Man

PostPosted: Tue 11.11.2008 15:03    Post subject: Reply with quote

zahvaljujem na linku, našao i stavio na stranice
Back to top
bombarderka
Man
Man

PostPosted: Fri 14.11.2008 20:26    Post subject: Re: Prodane duše čuvaju tuđu guzicu ili sve za novac i vlast Reply with quote

Borac wrote:
http://www.barkun.hr/index.php/2008111119779/ISTRA/Pula-Potpisan-koalicijski-sporazum-IDS-a-i-SDP-a.html

nemoram kazati da je BARKUN HDz-OVO glasilo
a jedan od portavoče iliti marioneta je kvazi zubar koji se je sad sijetio nakon što je država opljačkana i devastirana on bi sada branio gradnju šta nisi zabrani rukometno prvensto u koje je bačeno 4 miljarde kuna
djiki
Kid
Kid

PostPosted: Mon 24.11.2008 13:08    Post subject: Re: Prodane duše čuvaju tuđu guzicu ili sve za novac i vlast Reply with quote

bombarderka wrote:
Borac wrote:

a jedan od portavoče iliti marioneta je kvazi zubar koji se je sad sijetio nakon što je država opljačkana i devastirana on bi sada branio gradnju šta nisi zabrani rukometno prvensto u koje je bačeno 4 miljarde kuna

daj bombarderko ne kaki, ok barkun je pro hdz-ovski, ali koji se kua vatas sad hdz-a, mislim da u istri je (nakon umaskog sporazuma) sdp postao jedna redikulasta stranka....
Cista borba za polozaje pod suncem, i sto je hdz 90-tih napravio na nivou hrvatske to radi ids godinama na nivou istre (pogledajmo samo nas grad), i sad borci za scoijalna prava (smjernice sdp-a u teoriji su ok ali samo u teoriji) potpisuju sporazum sa ids-om? i reci mi jeli su ti sdp-ovci pajaci? da sam u sdp-u sutra i istupio iz stranke
Back to top
mirko
Man
Man

PostPosted: Mon 24.11.2008 13:22    Post subject: Re: Prodane duše čuvaju tuđu guzicu ili sve za novac i vlast Reply with quote

djiki wrote:

(nakon umaskog sporazuma)

kakav Umaški sporazum????

Last edited by mirko on Tue 25.11.2008 8:51; edited 2 times in total
Back to top
bombarderka
Man
Man

PostPosted: Tue 25.11.2008 8:25    Post subject: Re: Prodane duše čuvaju tuđu guzicu ili sve za novac i vlast Reply with quote

djiki wrote:
bombarderka wrote:
Borac wrote:

daj bombarderko ne kaki, ok barkun je pro hdz-ovski, ali koji se kua vatas sad hdz-a, mislim da u istri je (nakon umaskog sporazuma) sdp postao jedna redikulasta stranka....
Cista borba za polozaje pod suncem, i sto je hdz 90-tih napravio na nivou hrvatske to radi ids godinama na nivou istre (pogledajmo samo nas grad), i sad borci za scoijalna prava (smjernice sdp-a u teoriji su ok ali samo u teoriji) potpisuju sporazum sa ids-om? i reci mi jeli su ti sdp-ovci pajaci? da sam u sdp-u sutra i istupio iz stranke

molim SDP -nisam spominjala bilo je riječi o HDZ-ovom glasilu
djiki
Kid
Kid

PostPosted: Tue 25.11.2008 9:46    Post subject: Re: Prodane duše čuvaju tuđu guzicu ili sve za novac i vlast Reply with quote

mirko wrote:
djiki wrote:

o prirodnim koalicijama govorim
Back to top
mirko
Man
Man

PostPosted: Tue 25.11.2008 10:37    Post subject: Re: Prodane duše čuvaju tuđu guzicu ili sve za novac i vlast Reply with quote

djiki wrote:
mirko wrote:
djiki wrote:

o prirodnim koalicijama govorim

Daj molim te pojasni, ne razumijem!
Back to top
djiki
Kid
Kid

PostPosted: Tue 25.11.2008 19:34    Post subject: Reply with quote

jel sdp bio u koaliciji sa smradeesom u umagu?

da ne govorimo kako je vas najbolji kadar t.v. okrenula ledja stranci koja ju je lansirala u elitu sdp-a i konacno do sabora i zasluzene mirovine sa 34-35 godina.....

redikulasti ste skroz na zalost.....
Back to top
mirko
Man
Man

PostPosted: Wed 26.11.2008 11:10    Post subject: Reply with quote

djiki wrote:
jel sdp bio u koaliciji sa smradeesom u umagu?

da ne govorimo kako je vas najbolji kadar t.v. okrenula ledja stranci koja ju je lansirala u elitu sdp-a i konacno do sabora i zasluzene mirovine sa 34-35 godina.....

redikulasti ste skroz na zalost.....

Nisi informiran ili si zlonamjeran, istina je jedino da smo bili u koaliciji s IDS-om, ...

a što se tiče Tanje Vrbat, evo ti citat s presice bivšeg predsjednika Brajkovića, ovaj dio je istinit, za razliku od ostalalog dijela presice

"Optužili su me da sam u sukobu interesa jer poslujem s Gradom. Uz prekide već šest godina radim kao građevinski vještak, što je moj posao. Zašto se ne bih javljao na natječaje Grada? U tome ne vidim problem, niti smatram da sam time stranku doveo u nepovoljan položaj. Rekli su mi da sam bio u dogovoru s bivšim gradonačelnikom Vladom Kraljevićem i da sam ga podržavao, u čemu isto ne vidim problem. Moj je stav u startu bio da treba smijeniti poglavarstvo, ne i Kraljevića, ..."

Dalje ide totalno pljuvanje po Tanji Vrbat, ... a onda još

"Stariji članovi SDP-a su tolerantniji i bili su voljni surađivati s IDS-om, ali mlađa revolucionarna ekipa, smatra bivši čelnik stranke, u njima vidi neprijatelja."

To su riječi bivšega predsjednika SDP Umag, ... pa još pljuvanja, ....

Tko je tu kome okrenuo leđa zaključi sam!
Back to top
djiki
Kid
Kid

PostPosted: Thu 27.11.2008 11:43    Post subject: Reply with quote

svati jednu stvar.....
sdp u umagu je mala stranka sa realnim dometom od max 3-4 mjesta u vijecnici .Nadalje ljudstvo vam je takodjer malo i mislim da ispadate smjesni da neke stvari ne mozete zadrzato u "vasoj" kuci...Jos smjesniji je citat stare garde da je t.v. uspjela napraviti puc sa 4-5 mladja clana.Alo pa koliko vas ima 8 ukupno? za svadju je potrebno dvije strane i ni jedna ni druga nisu postedjene iste.Naglasavam osoobno protiv t.v. ili s.b. nemam nista i ne drzim niciju bandu ali sto se izvelo je smjesno i zalosno za vas da dolazi do toga preko novina....
pazi stp je hdz bio 90-tih za hrvatsku razinu to je ids 17 godina za istru , uz nekoliko slucajeva di rade dobro, i doveli su mnoge gradove u istri do nezavidnih situacija trpajuci svoje i tudje djepove time i sad pazi stranka kao sto je sdp (koja amo reci po programu je socijalna i pravicna) koalira sa njima?! mislim da nije s.b. ili u. mogao sam to odrediti vec je ipak doslo dopustenje sa visih razina.Zato sramota za vas, a kad se vec trebalo bojkotirati trebalo se to na pocetku napraviti, a ne poslije....
o hdzu ili idsu sluasmo panflete ovdje, o njihovim clanovima,o njihovoj politice bla bla bla, ali pogledajte i sdp ko stranku na drzavoj razini (redikulastija ne moze biti) i na vasoj (afere bezvezne koje vam nisu trebale) pa tek onda kudite druge....
da razjasnim nisam clan nikakve stranke ni nikakve opcije vec jednostavno razocarani gradjanin ovog grada, i ne libim se reci zbog kojih individua
Back to top
mirko
Man
Man

PostPosted: Thu 27.11.2008 14:45    Post subject: Reply with quote

Naravmo da je smiješno i žalosno što je stavr došla do novina!!!
Back to top
djiki
Kid
Kid

PostPosted: Fri 28.11.2008 10:38    Post subject: Reply with quote

evo jedno moje intimno razmisljanje glede sdp-a....mislim zasto mi je pao u ocima....
na izborima kad su dobili na nivou hrvatske u predizbornoj kampanji su obecavali brda i dolina (kao i svi) ALI se stvorila klima da oni to mogu, puna usta su bila povecavanj standarda (donekle uspjelo ali ko dvosjekli mac posto su se masu zaduzili, a kupilo se penzice cinjenicom da su povecali penzije par stotina kuna s time da je to bio normalan slijed rasta bdp, i standarda opcenito), borba prema kriminalu (a na kraju su stavili ministra koji je totalni redikul, a policija je jos vise trpala glavu u pjesak) i najvise me boli sto nisu imali muda da povuku objavu registra branitelja (nek se vidi ko je ko, kome cu se klanjat zbog zasluga a ko je jedan najobicniji lopov). Jednostavno u datom trenutku nisu pokazali muda. Nadalje svaka cast pokojnom premijeru, kao osoba mi je bio ok, ali brajo za premijera nije bio, dosadan govornik manji od talijanskog predstavnika koji prica samo ruski?! Sto se nije moglo naci manekena/manekenku koja zna 3-4 jezika.Tu ga kanader sisa jedno 300 svjetlosnih godina, ovaj je bio na dizel pogon a kanader na warp.....
Nakon sto je umro racan, pokoji mu u dusi, neznam po kojem kljucu je doveden danasnji prvi covjek stranke posto je napravio vise zla za stranku nego itko, mislim da njegove izjave cesto su neumjesne i jako kontraproduktivne, te iako je ocito covjek nadaren odredjenom inteligencijom ipak nepromisljen ili jednostavno mozda nije za politiku...
eto toliko...
nisu ni drugi bolji, neki cak i gori, ali ovo je sdp forum i mislim da imam pravo neko vidjenje na tu stranku dati....
Back to top
mirko
Man
Man

PostPosted: Fri 28.11.2008 10:57    Post subject: Reply with quote

djiki,

mišlljenje ćeš uvijek na ovom forumu iznositi!
Što se tiče registra branitelja, zar ga nije HDZ-ova vlada (Kosorica) formirala, a objavili bi ga, ali je to kao u sukobu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka Question Shocked Shocked
Back to top
djiki
Kid
Kid

PostPosted: Sat 29.11.2008 13:13    Post subject: Reply with quote

zakoni se mogu mjenjati , a sdp je obecavao to i iskreno sam se nadao tome....
Back to top
Post new topic   Reply to topic    www.sdp-umag.org Forum Index -> Općenito All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum