Welcome to SDP Umag!

Languages
Izberite jezik sučelja:

Croatian Italian

SDP Umag
· Rukovodstvo
· Bilten br: 1
· Bilten br: 2
· Bilten br: 3

Sadržaj
· Početak
· AutoTheme
· Downloads
· Stories Archive
· Surveys
· Top 10
· Topics
· Web Links
· Your Account

Traži

Login
Nadimak

Zaporka

Sigurnosni kod: Sigurnosni kod
Prepiši kod ovdje

Nemate računa/accounta? Možete ga ovdje otvoriti besplatno.

Stari članci
Subota, 07.03.
· Vesna Žmak kandidatkinja SDP-a za gradonačelnicu
Petak, 06.03.
· Osnovana udruga mladih Magus
Ponedjeljak, 02.03.
· KOMUNALNA GRADILIŠTA NA UMAŠTINI
Četvrtak, 26.02.
· SDP, HSU I NEZAVISNA LISTA »ZA UMAG/PER UMAGO« O PROBLEMIMA DOMA UMI
· UMAŠKA VIJECNICKA PITANJA
· PRIJEDLOG ZAKONA O GOLFU OMOGUCUJE DA UZ MALU NAKNADU INVESTITORI IZVLA
Utorak, 23.12.
· SDP SVIM SREDSTVIMA PROTIV ZAKONA O GOLFU
Nedjelja, 14.12.
· UMAŠKI SDP PREDSTAVIO KANDIDATE ZA PREDSJEDNIKA
Petak, 12.12.
· RASPRAVA O DRŽAVNOM PRORACUNU ZA 2009 GODINU
Četvrtak, 11.12.
· SABOR: ZASTUPNICI IZ ISTRE OŠTRO KRITIZIRALI ZAKONSKIM PRIJEDLOZIMA O POLJOPRIVR

Stari članci

SDP Umag: Forums

www.sdp-umag.org :: View topic - PIK Umag i pravda za sve
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log inLog in 

PIK Umag i pravda za sve

Post new topic   Reply to topic    www.sdp-umag.org Forum Index -> Grad Umag
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bandito
Newbie
Newbie

PostPosted: Tue 04.11.2008 23:05    Post subject: PIK Umag i pravda za sve Reply with quote

Pozdrav svim sudionicima na forumu,
ja sam novi i vidim da ovaj forum ima puno zanimljivih pametnih osoba s kojima se može komentirati i mjenjat razmišljanja.

Htjeo sam načet ovu temu jer mi izgleda kao da je PIK zaboravljeni dijo jedne velike i jako bitne umaške privrede koja nažalost zbog nekih pojedinaca a ne zbog strukture osuđen na propast. Zanima da svatko od Vas spomene nekog od ovih pojedinaca (ja osobno znam neke),možda i njima će biti drago da se netko sjeti i na njih.

Po mojem mišljenju nepravedne stvari bolje ih je pisat po forumima nego po novinama,na netu će trebati mnogo godina da spisi ponestaju (osim ako ih admin ne izbriše), a u novinama piše jedan jedini dan što se odmah zaboravlja kao da ništa nije bilo.

P olitički I zmuženi K ombinat UMAG
da se ne zaboravi
Back to top
View user's profile Send private message
mirko
Man
Man

PostPosted: Wed 05.11.2008 10:37    Post subject: Reply with quote

bandito,

dobro došao, admin tj ja, briše postove jedino u slučaju krajnje neprimjerenog sadržaja, ... filozofija je da treba tolerirati i netolerantne (do nekih granica), ...

o PIK-u ne znam puno, osim da mi se je zlatna malvazija dopadala, i da se danas ne zna tko je vlasnik zgrada u centru Umaga,...

Last edited by mirko on Wed 05.11.2008 15:22; edited 1 time in total
Back to top
bandito
Newbie
Newbie

PostPosted: Wed 05.11.2008 12:38    Post subject: Reply with quote

pozdrav,

tamo izgleda da se puno toga nezna,gledao sam onaj post gdje ste mješali g.Ezgetu stečajnog upravitelja,samo jedna stvar mi nije jasna o njemu tj. zašto je ugasijo firmu EZGETA & RIS JTD

MATIČNI BROJ
40187974
Podaci o brisanju iz sudskog registra
Sud: Trgovački sud u Pazinu
Rješenje: Tt-07/1615-2
Datum rješenja: 2007-07-27
EZGETA & RIS j.t.d. za poslove stečajno upraviteljske službe "u likvidaciji" BRISAN Poreč, Mateo Benussi 8

a www.nekretnine.ezgeta.com nepostoji u registru (živjela siva ekonomija), u biti službena web stranica tvrtke trebala bi zakonski sadržavat opće podatke tvrtke,
po meni je on kao i manje više svi stečajni upravitelji mutljaroš,
vrijednost njihove prodaje nekretnine je vrijednost od nekih 50 000 000 kuna,a pitanje je sada koliko je HI grupa stvarno zađužena, nevjerujem da su toliko zaduženi, po meni sve smrdi da će HI grupa nakon ove prodaje stati na noge tj. zaključat će se ovrha, Ezgeta će postati gazda naravno, pobrat će 3% provozije kao nagrada od prodaje. Niti orao niti kopao 1 500 000 kuna (do jaja), uglavnom i on će se upisat kao jedan od pojedinaca koji nije nikad imao veze sa PIKom ali uspijo izmust.

Jednog dana slušam lokalnog političara kako priča da je PIK bio okupator, e to nije istina, ipak bi trebali svi priznati da nije bilo PIKa ne bi bilo niti jednog vinara na bujštini.

Nadam se da nisam bio dosadan

Poz Evil or Very Mad
Back to top
bombarderka
Man
Man

PostPosted: Mon 10.11.2008 14:02    Post subject: Reply with quote

bandito wrote:
pozdrav,

tamo izgleda da se puno toga nezna,gledao sam onaj post gdje ste mješali g.Ezgetu stečajnog upravitelja,samo jedna stvar mi nije jasna o njemu tj. zašto je ugasijo firmu EZGETA & RIS JTD

MATIČNI BROJ
40187974
Podaci o brisanju iz sudskog registra
Sud: Trgovački sud u Pazinu
Rješenje: Tt-07/1615-2
Datum rješenja: 2007-07-27
EZGETA & RIS j.t.d. za poslove stečajno upraviteljske službe "u likvidaciji" BRISAN Poreč, Mateo Benussi 8

a www.nekretnine.ezgeta.com nepostoji u registru (živjela siva ekonomija), u biti službena web stranica tvrtke trebala bi zakonski sadržavat opće podatke tvrtke,
po meni je on kao i manje više svi stečajni upravitelji mutljaroš,
vrijednost njihove prodaje nekretnine je vrijednost od nekih 50 000 000 kuna,a pitanje je sada koliko je HI grupa stvarno zađužena, nevjerujem da su toliko zaduženi, po meni sve smrdi da će HI grupa nakon ove prodaje stati na noge tj. zaključat će se ovrha, Ezgeta će postati gazda naravno, pobrat će 3% provozije kao nagrada od prodaje. Niti orao niti kopao 1 500 000 kuna (do jaja), uglavnom i on će se upisat kao jedan od pojedinaca koji nije nikad imao veze sa PIKom ali uspijo izmust.

Jednog dana slušam lokalnog političara kako priča da je PIK bio okupator, e to nije istina, ipak bi trebali svi priznati da nije bilo PIKa ne bi bilo niti jednog vinara na bujštini.

Nadam se da nisam bio dosadan

Poz Evil or Very Mad

zahvaljujući time što je PIK UMAG upropašten a u PIKU je radilo recimo 500 ljudi sjetite se sve je bilo obrađeno zahvaljujući plački u kojij su sudjelovali i lokalni političari i direktori pojedinci su dobili na dar vinograde i podrume nikoga ne zapošljavaju nego kupuju đipove i piju po oštarijama za takve je pik bio okupator jer su isti u tom PIKU radili za plaću

najtragičnije što ljudi šute nebune se nikome nije pala dlaka za glave

pogledajmo POREČKU AGROLAGUNU KOJA JE OPSTALA I U KOJOJ RADI 700 LJUDI
u redu kritika mi je jasna pripala je TODORIĆU ali tu se barem ulaže ništa nije neobrađeno vidi se napredak
kaod nas se desila puno gora pljačka nego u POREČU
prođite pored PIK UMAGA I VIDJET ĆETE ZAŠTO natpisi na taljanskom jeziku trava visoka 3 metra itd
bombarderka
Man
Man

PostPosted: Mon 10.11.2008 14:33    Post subject: Reply with quote

Dražen Ezgeta Razz

Adresa: Mateo Benussi 8, Poreč
Telefon: 052/432-728
Fax: 052/432-728
Mobitel: 098/9023-000
E-mail: drazen.ezgeta@gmail.com

Poslove stečajnog upravitelja obavljao u slijedećim društvima:
APOLLO d.o.o. Buzet; HISTRIA TRADE d.o.o. Umag; HISTRIA AGRI NOVIGRAD d.o.o. Umag; AR-INSTALATERI d.o.o. Rovinj; EMAR d.o.o. Poreč; EMAR DELTA d.o.o. Poreč; EMAR SUPORT d.o.o. Poreč; FILIS d.o.o. Labin; AMS ISTRA YACHT CHARTER d.o.o. Poreč; LIVIA d.o.o. Poreč; SIKRA ISTRA BERNARDI d.o.o. Umag; HIAGRI ENO d.o.o. Umag; HISTRIA PRO d.o.o. Umag; NOVA ARIANNA d.o.o. Novigrad; VEZA 2000 d.o.o. Pula; MLJEKARA d.o.o. Pula; BELMONT d.o.o. Labin;
Poslove stečajnog upravitelja obavlja u slijedećim društvima:
HISTRIA GROUP d.d. u stečaju Umag; AIR ADRIATIC d.o.o. u stečaju Pula
Podaci o završenom visokom obrazovanju:
Diplomirao na Pravnom fakultetu u Zagrebu dana 30. lipnja 1984. godine.
Položio pravosudni ispit u dane 25,26 i 27 travnja 2000. godine.
Podaci o položenom ispitu za stečajnog upravitelja:
Položen ispit za stečajnog upravitelja dana 05. prosinca 2000. godine,
Poznavanje stranih jezika:
Engleski
Talijanski
Druga posebna znanja:
Rad na računalu: aktivno i svakodnevno korište

http://www.sudacka-mreza.hr/stecaj/stecaj_sm.aspx?el=upravitelj&id=449
Post new topic   Reply to topic    www.sdp-umag.org Forum Index -> Grad Umag All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum